Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

1. Загальні положення

 

1.1 Ця Політика конфіденційності (надалі – «Політика») розроблена ТОВ «ЕКОМОРА» (код ЄДРПОУ: 41627475, адреса: 76005, м. Івано-Франківськ, вул. Польова, 6, надалі – «Товариство» та/або «Адміністрація Порталу») у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів Порталу ekomora.com і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі – «Дані») Користувачів Порталу. 

1.2 Під Даними розуміється будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до конкретного Користувача. Це може бути: ім’я, прізвище, адреса електронної пошти, номер телефону, регіон проживання, ір-адреса, данні про пристрої (комп’ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), що використовуються Користувачем, повідомлення (інформація, яка міститься в переписці між Користувачами, а також в переписці з Адміністратором Порталу), інша інформація, за допомогою якої здійснюється комунікація, яка по бажанню Користувача надається ним за допомогою реєстраційної форми та/або при заповненні власного Профілю на Порталі, при написанні повідомлення чи відгуку, або інформація отримана при усній комунікації Користувача і Адміністрації Порталу. 

1.3 Під обробкою Даних розуміється будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Товариством.

1.4 Розпорядником Даних є Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕКОМОРА» (код ЄДРПОУ: 41627475). 

1.5 Користувач, здійснивши реєстрацію на Порталі, вносячи при цьому свої персональні Дані та/або надаючи ці Дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту ekomora.com та/або використовуючи будь-яку частину сайту та/або, шляхом надання згоди – активував кнопку «зареєструватися» та/або активував (натиснув) кнопку «оформити замовлення» через форму сайту, висловлює свою згоду з положенням даної Політики та надає ТОВ «ЕКОМОРА» а також третім особам, які надають послуги ТОВ «ЕКОМОРА», зокрема, але не виключно, здійснюючи обробку платежів, доставку, дозвіл на обробку власних персональних даних. 

1.6 Користувачі можуть надавати Дані самостійно шляхом розміщення таких даних на Порталі або повідомляючи через канали телефонного зв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу Товариства, або Дані можуть надаватися із інших джерел (у відповідності з п. 3 даної Політики) наприклад, з відгуків Користувачів (оцінка, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб надана в ході направлення претензій, скарг та/або при розгляді спорів, та/або інформація із загальновідомих джерел в мережі Інтернет. 

1.7 Користувач не має право використовувати сайт ekomora.com, якщо він не погоджується з умовами даної Політики. 

1.8 Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних і даних по авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. Товариство не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

 

2. Які Дані можуть збиратися

 

2.1 Товариство може збирати наступні Дані: 

- ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, сімейний стан, дані уповноваженої особи компанії, найменування компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса місцезнаходження компанії, інші контакті дані за бажанням Користувача; 

- інформація про обліковий запис Користувача в тому числі номер телефону, адреса електронної пошти, логін та пароль, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування Користувачів Порталу, комунікації з Користувачами в тому числі, коли Користувач звертається в службу підтримки Порталу; 

- інформація, яку Користувачі надають Товариству при укладенні договорів про надання послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Порталі та/або укладаючи договори про надання додаткових послуг на Порталі; 

- інформація, яка необхідна для здійснення комунікації між Користувачами Порталу в тому числі для здійснення і підтвердження угод між продавцями та покупцями, отримання і відправки повідомлень, розміщення відгуків, коментарів, здійснення платежів;  

- дані про пристрої, що використовуються Користувачами, інформація про веб-сайти Користувачів та/або їх мобільні Дані (у випадку, якщо Користувач використовує мобільні додатки) такі як: ір-адреса; дата та час коли Користувач користується Порталом, інформація про програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, що використовувався Користувачем, інформація про операційну систему мобільного пристрою, інформація про роботу пристроїв Користувача, індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовують Користувачі; 

- дані, отримані в результаті проведення Товариством та/або третіми уповноваженими  Товариством особи різних опитувань, пов’язаних із покращенням надання сервісу Користувачам; інформація, отримана Товариством в результаті проведення маркетингової діяльності; 

- інформація, розміщена Користувачами по результатам їх обслуговування, відгуки, коментарі, звернення в службу підтримки, скарги, претензії, інші звернення.

2.2 Товариство також може обробляти Дані за допомогою наступних технологій: 

- файли Cookies (кукі- невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп’ютер Користувача при переході на веб-сторінку та/або при перегляді рекламного модуля на веб-сторінці і зберігаються на комп’ютері Користувача та/або в його мобільному пристрої);

- пікселі (pixels – цифрові зображення, елемент матриці дисплеїв, що формують зображення), які дозволяють відслідкувати частоту використання Користувачем веб-сторінки з метою визначення браузера Користувача і надання сервісу, наприклад зберігання Даних  в корзині між відвідуваннями; а також з метою усунення помилок роботи Порталу, ініційованих Користувачем при цьому вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збору Даних.

 

3. Використання і цілі обробки Даних

 

3.1 Товариство використовує та здійснює обробку Даних, в наступних цілях: 

- здійснення покладених на Товариство функцій, повноважень та обов’язків у відповідності до діючого законодавства України, також забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин; 

-  для ідентифікації клієнта як Користувача Порталу, за для зв’язку з Користувачем в тому числі для надання послуг, обробки платежів, відправки, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та  управлінського обліку, створення і реалізації бонусних програм, програм лояльності, відправки розсилок поштою, електронною поштою, за номером телефону, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлень про акції та новини ekomora.com, а також інших порталів/сайтів, що знаходяться в розпорядженні та/або належать ТОВ «ЕКОМОРА», задля покращення якості надання послуг, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку по ключовим словам, управління трафіком на Порталі, аналізу і прогнозування уподобань, інтересів Користувачів; проведення науково-дослідної та аналітичної активності, а також забезпечення дотримання умов Користувачами Угоди Користувача, Правил розміщення інформації на Порталі, Правил публікації відгуків, Правил оформлення товарних позицій, Правил розміщення оголошень. 

3.2 Товариство не здійснює обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити їх особистість не обробляються також. 

3.3 Строки обробки та зберігання Даних визначаються виходячи із цілей обробки Даних, а також виходячи із умов, вказаних в договорах, укладених з Користувачами у відповідності до вимог діючого законодавства України.

 

4. Умови надання доступу до Даних

 

4.1 Розкриття Даних відбувається при замовленні Користувачем товарів/послуг на ekomora.com продавцю/постачальнику таких товарів, послуг, але тільки в об’ємі необхідному для ідентифікації Користувача та його замовлення. 

4.2 В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Порталу та підвищення іміджу Порталу, Товариство може розкривати статистику роботи сайтів Користувачів, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка являється комерційною таємницею. 

4.3 Сайт ekomora.com, окрім того, надає можливості використовувати АРІ послуги Youtube. Персональні дані Користувачів, що використовують АРІ послуги Youtube, обробляються, зберігаються та передаються у відповідності до Умов користування АРІ послуги Youtube, що доступні за посилання: https://www.youtube.com/t/terms , а також у відповідності до Політики конфіденційності Google, яка доступна за посиланням: https://policies.google.com/privacy. 

4.4 На Порталі містяться посилання на інші веб-ресурси, на які дія даної Політики не розповсюджується.    

4.5 Товариство здійснює обробку Даних на законній та справедливій основі: Дані не розкриваються третім особам і не розповсюджуються без згоди Користувача, за виключенням випадків передбачених діючим законодавством України і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини, зокрема, але не виключно: 

- за обґрунтованими запитами органів державної влади, які володіють правом витребувати та отримувати такі Дані; 

- в тому випадку, якщо на думку ТОВ «ЕКОМОРА», Користувач порушує умови даної Політики та/або інших договорів та угод укладених між ТОВ «ЕКОМОРА» та Користувачем, а також положень Угоди Користувача, Правил розміщення інформації на Порталі, Правил публікації відгуків, Правил оформлення товарних позицій, Правил розміщення оголошень. 

4.6 Товариство залишає за собою право у відповідності із вимогами діючого законодавства України здійснювати обмін Даними з органами державної влади з метою: попередження шахрайства на Порталі; врегулювання спірних ситуацій та з’ясування обставин, які є/можуть стати причиною порушення діючого законодавства, а також у випадку виявлення Товариством неправомірних дій Користувачів Порталу та/або отримання претензій, скарг, звернень третіх осіб.

 

5. Як змінити/видалити Дані або відкликати згоду

 

5.1 Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, або відкликати згоду на обробку Даних через свій Особистий кабінет або, відправивши повідомлення на електронну адресу: [email protected] або поштову адресу: 76026, м. Івано-Франківськ,

ТОВ «ЕКОМОРА», вул. Гетьмана Мазепи, 177/1, а/с 44. 

5.2 Після отримання такого повідомлення обробка Даних Користувача буде припинена, а його Дані будуть видалені, крім випадків, якщо така обробка може бути необхідна у відповідності із діючим законодавством України. 

5.3 Функціонування деяких можливостей ekomora.com, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення Даних. 

5.4 Товариство здійснює обробку та зберігання Даних для реалізації цілей, вказаних в цій Політиці на протязі всього необхідного періоду для цього, але не більше 5 (п’яти) років з дати останньої взаємодії Користувача з Порталом.

 

6. Захист Даних

 

6.1 Товариство, при обробці Даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту Даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких Даних, в тому числі від змін, видалення, надання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій. 

6.2 Товариство на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

 

7. Додаткові умови

 

7.1 Товариство залишає за собою право змінити умови даної Політики в будь-який момент. В такому випадку, оновлена редакція буде розміщена на сторінці за адресою: https://ekomora.com/page/17/. У випадку, якщо Користувач не погоджується із змінами, він зобов’язується негайно припинити будь-яку взаємодію з Порталом. 

7.2 ТОВ «ЕКОМОРА» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики. 

7.3 У випадку, якщо які-небудь положення цієї Політики, включаючи будь-які пропозиції, пункт або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впливає на інші положення даної Політики, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання. 

7.4 Термінологія, яка використана в цій Політиці, має таке ж значення, як і в Угоді Користувача, якщо не зазначено інше.



Новини

А ти готовий до ФЕСТИВАЛЮ ШИНОМОНТАЖНИКА?
21.06.2019

Для кожного бажаючого шиномонтажника, власника шиномонтажного сервісу та усіх охочих взяти участь з будь-якого куточка України ekomora.com у м. Івано-Франківськ проводитиме «ФЕСТИВАЛЬ ШИНОМОНТАЖНИКА»

А ви готові?МеГа АвТоАуКцІоН
29.05.2019

Хочети авто?Незнаєте де придбати?Вам до нас.Таку подію неможливо пропустити.
9 червня ekomora.com спільно з партнером авторинком «Карбон» та Регіональним сервісним центром МВС України в Івано-Франківській області буде проводити грандіозний Автоаукціон.

Увага! Увага! Увага! АвтоАукціон
14.05.2019

9 червня ekomora.com спільно з партнером авторинком «Карбон» та Регіональним сервісним центром МВС України в Івано-Франківській області буде проводити грандіозний Автоаукціон.

 

  9:00 - розіграш 5000 грн. серед присутніх на офлайн Аукціоні продавців авто (участь беруть лишень ті учасники, які виставили на продаж авто через Аукціон).

 

  О 11:00 розіграш 15000 грн. серед присутніх на офлайн Аукціоні учасників, які зареєструвались на участь в торгах за авто та до 11:00 зробили онлайн ставку на авто.

 

  О 14:00 розіграш 40000 грн. для тих, хто здійснив покупку автомобіля через Аукціон, оплатив повну вартість та перереєстрував придбаний автомобіль.

 

Наші умови:

 

·        Участь та реєстрація в Аукціоні для продавців та покупців авто БЕЗКОШТОВНА. Єдині Ваші витрати – оплата за стоянку та місце на автобазарі.

 

·        Для всіх зареєстрованих учасників ekomora.com – можливість скористатись послугами Регіонального сервісного центру МВС України в Івано-Франківській області для переоформлення автомобілів в НЕДІЛЮ на авторинку «Карбон».

 

·        Всі учасники, які будуть брати участь у розіграші грошових призів отримують при реєстрації талони, які необхідно буде вкинути до відповідного лототрону до початку розіграшу. Якщо обраний переможець не виконав умови участі у розіграшах, переможець буде переобиратись.

 

·        Важливо: якщо учасник торгів за авто зареєструвався і поставив ставку на авто тільки один, то він автоматично вважається переможцем у торгах за авто.

 

Такої «халяви» ще не було. Не упусти можливість. Для наших гостей - частування та хороший настрій від ekomora.com.

Увага! Увага! Увага! АвтоАукціон
10.05.2019

У зв'язку з тeхнічними та організаторськими питаннями, Автоаукціон пeрeноситься з 26.05 на 09.06. Пeрeпрошуємо за нeзручності та чeкаємо на Вашу участь в Автоаукціоні 9 чeрвня 2019року

26 травня ekomora.com спільно з партнером авторинком «Карбон» та Регіональним сервісним центром МВС України в Івано-Франківській області буде проводити грандіозний Автоаукціон.

 

ü  9:00 - розіграш 5000 грн. серед присутніх на офлайн Аукціоні продавців авто (участь беруть лишень ті учасники, які виставили на продаж авто через Аукціон).

 

ü  О 11:00 розіграш 15000 грн. серед присутніх на офлайн Аукціоні учасників, які зареєструвались на участь в торгах за авто та до 11:00 зробили онлайн ставку на авто.

 

ü  О 14:00 розіграш 40000 грн. для тих, хто здійснив покупку автомобіля через Аукціон, оплатив повну вартість та перереєстрував придбаний автомобіль.

 

Наші умови:

 

·        Участь та реєстрація в Аукціоні для продавців та покупців авто БЕЗКОШТОВНА. Єдині Ваші витрати – оплата за стоянку та місце на автобазарі.

 

·        Для всіх зареєстрованих учасників ekomora.com – можливість скористатись послугами Регіонального сервісного центру МВС України в Івано-Франківській області для переоформлення автомобілів в НЕДІЛЮ на авторинку «Карбон».

 

·        Всі учасники, які будуть брати участь у розіграші грошових призів отримують при реєстрації талони, які необхідно буде вкинути до відповідного лототрону до початку розіграшу. Якщо обраний переможець не виконав умови участі у розіграшах, переможець буде переобиратись.

 

·        Важливо: якщо учасник торгів за авто зареєструвався і поставив ставку на авто тільки один, то він автоматично вважається переможцем у торгах за авто.

 

Такої «халяви» ще не було. Не упусти можливість. Для наших гостей - частування та хороший настрій від ekomora.com.

ekomora.com продовжує дивувати! Комісійні магазини «Екомора»–Перевірені партнери OFF-Line / ON-Line торгова площадка купівлі/продажу вживаних та нових товарів і послуг та проведення аукціонів
11.04.2019

ekomora.com продовжує дивувати!

Комісійні магазини «Екомора»–Перевірені партнери

OFF-Line / ON-Line торгова площадка купівлі/продажу

вживаних та нових товарів і послуг та проведення аукціонів

                            Аукціони.

             10 травня о 17:00 – вул. Миколайчука, 6;

             17 травня о 17:00 – вул. Пасічна, 2.

Умови Аукціону Для Покупців та Продавців
10.04.2019

Умови Аукціону Для Покупців та Продавців

Продавай та Купляй разом з Нами 

Екомора продовжує грандіозні проведення аукціонів і 14 квітня спільно з партнерами на найбільшом авторинку в західному рeгіоні «Карбон»(с.Угринів) - відбудеться аукціон
09.04.2019

Екомора продовжує грандіозні проведення аукціонів і 14 квітня спільно з партнерами  на  найбільшому авторинку в західному рeгіоні «Карбон»(с.Угринів) - відбудеться  Мега Драйвовий Аукціон

Екомора продовжує грандіозні проведення аукціонів і 7 квітня спільно з партнерами на найбільшом авторинку в західному рeгіоні «Карбон»(с.Угринів) - відбудеться аукціон
05.04.2019

Екомора продовжує грандіозні проведення аукціонів і 7 квітня спільно з партнерами  на  найбільшому авторинку в західному рeгіоні «Карбон»(с.Угринів) - відбудеться  Мега Драйвовий Аукціон

Аукціон! ekomora.com запрошує на Автоаукціон 3 березня 2019 року
27.02.2019

Екомора продовжує грандіозні проведення аукціонів і 3 березня спільно з партнером – найбільшим авторинком в західному рeгіоні «Карбон» - відбудеться аукціон, де Ви зможете купити або продати автомобіль за найвигіднішими цінами.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ
07.02.2019

Важлива інформація для клієнтів та партнерів офлайнової/онлайнової торгової платформи ЕКОМОРА

Статті

У вашому кошику Перейти в кошик
товарів 0
на суму 0 грн